Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.
KOTLINA 3 V 1 PÁRTY FULL
takmer kompletná tábornícka kuchyňa
OBALY NA KOTLÍKY
nové vodeodolne obaly na kotlíky

VARIČ DRAGO 8,5 kW NEREZ
plynový priemyselný varič Drago nerez


NEREZOVÉ SETY PÁRTY ECHO
Prečo relaxovať chodením do prírody
Každého z nás iste napadne, či je opečený špekáček vskutku tak príšerne nezdravý, ako ho dietológovia a odborníci na zdravú výživu prezentujú. Ak si túto opečenou či grilovanú pochúťku nebudete dopriavať každý týždeň, raz za čas sa jej konzumácia dá ospravedlniť. Neskazte však kvalitné špekáček nesprávnou prípravou či samotnú tepelnou úpravou. Ešte pred tým, než špekáček nabodne na opekacu ihlicu, ho narežte do kríža z oboch strán zhruba do jednej tretiny. Majte na pamäti, že špekáčiky by sa nemali nikdy opekať na priamom ohni, iba v prúde horúceho vzduchu, ktorý z ohniska stúpa nahor. Hoci je tento proces pomerne zdĺhavý, nepodceňuje ho. Špekáček sa musí rovnomerne prepiecť zo všetkých strán a to na povrchu aj uprostred. Akonáhle bude špekáček opečený do zlatista, je tá správna doba pre jeho konzumáciu.