Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!

Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.

KOTLINA 3 V 1 PÁRTY FULL
takmer kompletná tábornícka kuchyňa

OBALY NA KOTLÍKY
nové vodeodolne obaly na kotlíky


VARIČ DRAGO 8,5 kW NEREZ
plynový priemyselný varič Drago nerez
varič Drago 8,5 kW nerez

NEREZOVÉ SETY PÁRTY ECHO

SÚPRAVY PAELLA GARCIMA

PAELLA PANVE, HORÁKY A SÚPRAVY

 
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Turistika
  4. Prečo relaxovať chodením do prírody
21.12.2018
Turistika

Prečo relaxovať chodením do prírody

Každého z nás iste napadne, či je opečený špekáček vskutku tak príšerne nezdravý, ako ho dietológovia a odborníci na zdravú výživu prezentujú. Ak si túto opečenou či grilovanú pochúťku nebudete dopriavať každý týždeň, raz za čas sa jej konzumácia dá ospravedlniť. Neskazte však kvalitné špekáček nesprávnou prípravou či samotnú tepelnou úpravou. Ešte pred tým, než špekáček nabodne na opekaci vidličky, ho narežte do kríža z oboch strán zhruba do jednej tretiny. Majte na pamäti, že špekáčiky by sa nemali nikdy opekať na priamom ohni, iba v prúde horúceho vzduchu, ktorý z ohniska stúpa nahor. Hoci je tento proces pomerne zdĺhavý, nepodceňuje ho. Špekáček sa musí rovnomerne prepiecť zo všetkých strán a to na povrchu aj uprostred. Akonáhle bude špekáček opečený do zlatista, je tá správna doba pre jeho konzumáciu.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi